ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ФИНАНСИСКИ МЕНАЏЕР

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ФИНАНСИСКИ МЕНАЏЕР

Хелветас Северна Македонија вработува Финансиски менаџер (100%) на проектот Образование за вработување во Северна Македонија.

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на англиски јазик, најдоцна до 24 септември 2023 година, преку е-пошта:  e4equotations@helvetas.org.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации

Хелветас Северна Македонија ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Хелветас ќе ги контактира, ќе ги повика на интервју и ќе ги информира само оние кандидати кои ќе бидат избрани на кратка листа.