ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – СОВЕТНИК ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – СОВЕТНИК ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА

Хелветас Северна Македонија вработува Советник за стручно образование и обука (100%) на проектот Образование за вработување во Северна Македонија.

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на англиски јазик, најдоцна до 24 април 2023 година, преку е-пошта:  e4equotations@helvetas.org со назнака VETA-03/23.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации.

Хелветас Северна Македонија ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Хелветас ќе ги контактира, ќе ги повика на интервју и ќе ги информира само оние кандидати кои ќе бидат избрани на кратка листа.