ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ЗАМЕНИК ТИМ ЛИДЕР И КООРДИНАТОР ЗА РАЗВОЈ НА ПОРТФОЛИО

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ЗАМЕНИК ТИМ ЛИДЕР И КООРДИНАТОР ЗА РАЗВОЈ НА ПОРТФОЛИО

Хелветас Северна Македонија вработува Заменик тим лидер на проектот Образование за вработување во Северна Македонија (80%) и координатор за развој на портфолио на Хелветас (20%).

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на англиски јазик, најдоцна до 03 април 2023 година, преку е-пошта:  e4equotations@helvetas.org со назнака ММР-02/23.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации.

Хелветас Северна Македонија ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Хелветас ќе ги контактира, ќе ги повика на интервју и ќе ги информира само оние кандидати кои ќе бидат избрани на кратка листа.