ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА МОНИТОРИНГ И МЕРЕЊЕ НА РЕЗУЛТАТИ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА МОНИТОРИНГ И МЕРЕЊЕ НА РЕЗУЛТАТИ

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија (E4E@мк) вработува Специјалист за Мониторинг и Мерење на Резултати.

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на англиски јазик, најдоцна до 09 јануари 2023 година преку е-пошта:  e4einfo@helvetas.org со назнака ММР-01/23.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации.

Проектот ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Најуспешните кандидати ќе бидат повикани на интервју.